sâmbătă, 27 februarie 2010

Situaţia vizei anuale pe legitimaţiile jucătorilor pe anul 2010

Efectuarea vizei anuale se desfăşoară deosebit de anevoios, în special la echipele de seniori. Viza anuală pe legitimaţiile jucătorilor din Liga IV-a, din cele 16 echipe participante, până la data de 23 februarie a.c. doar 4 echipe au efectuat vizele pentru jucătorii lor şi anume: Lacul Ursu Mobila Sovata, Mureşul Ruşii-Munţi, A.S.M.S.E, Târgu-Mureş şi Mureşul Luduş. Returul începe pe data de 6 martie a.c. (sâmbătă) şi se întrevede, din nou, aglomeraţie la efectuarea vizei din preajma începerii returului, ca şi în anii precedenţi, pentru efectuarea acestora.
Dintre echipele din Campionatul judeţean seniori (3 serii a câte 12 formaţii = 36 echipe) cât şi din Campionatul judeţean sătesc (1 serie cu 14 formaţii), nici o echipă nu a efectuat viza anuală pe anul 2010, fapt care va provoca perturbaţii în preajma dinaintea debutului returului campionatelor judeţene, când delegaţii echipelor vor trebui să stea la coadă pentru efectuarea vizelor în ultimul moment.
În privinţa vizei anuale formaţiile de juniori de la diferitele categorii de vârstă au fost mai activi, până la data de 23 februarie a.c. şi-au efectuat vizele anuale cluburile şi asociaţiile de fotbal: F.C. Municipal Târgu-Mureş, Atletico Sângeorgiu de Pădure, F.C. Junior Târgu-Mureş, Lacul Ursu Mobila Sovata, Mureşul Luduş, L.P.S. Târgu-Mureş, F.C. Gorneşti, A.S.F.C. „Teodor Mesaros”, dar totuşi, mai sunt echipe care încă nu au efectuat vizele pe anul în curs. Returul la categoria juniori E va începe la data de 28 februarie a.c.; juniorii categoria D la 13 martie a.c.; juniorii categoria C la 21 martie a.c.; iar juniorii categoria A-1 vor începe returul la data de 26 martie a.c.
Jucătorii de la categoriile A şi B din seria a VIII-a de juniori, competiţie organizată de Federaşia Română de Fotbal, la care participă şi 2 echipe din judeţul nostru, adică: F.C. Municipal Târgu-Mureş şi C.S.S. Reghin, îşi vor disputa etapele la următoarele date: 7, 14, 21, 28 martie (duminici), 8 aprilie (joi), 11, 18, 25 aprilie, 2, 9, şi 16 mai 2010 (duminici), de jocuri în cuplaj.
Ioan Păuş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu